Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local sanciona 23 casos per incompliment de mesures antiCOVID19

En la setmana del 28 de desembre al 3 de gener, s’han interposat 23 sancions amb motiu del trencament del confinament nocturn o comarcal i per mal ús de les mascaretes.

La Policia Local de Sitges ha interposat 23 sancions, aquesta darrera setmana, per incompliment de la normativa contra la COVID19, per trencament injustificat del confinament nocturn, comarcal i per un ús inadequat de les mascaretes i l’absència d’elements de protecció.

El dia amb més incidències de la setmana va ser el divendres 1 de gener, amb un total de 7 casos, 3 en horari matinal i 4 més a la nit. El dimecres 30 de desembre es van registrar 6 casos (5 de nit i 1 a la tarda), i el dijous 31 i el dissabte 2 de gener es van tancar amb 4 casos en cada un dels dos dies. Per contra, cal destacar que el dilluns 28 i el dimarts 29 de desembre tan sols es va posar 1 multa cada dia i ahir diumenge, 3 de de gener, no se’n va posar cap.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o comarcal, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.