Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local sanciona 28 casos d’incompliment de les mesures antiCOVID19

L’Ajuntament recorda que ha finalitzat el confinament nocturn, però que cal continuar amb les mesures sanitàries per lluitar contra la pandèmia

La Policia Local de Sitges ha registrat des de dilluns 3 de maig fins aquest diumenge 9 de maig, 28 denúncies.

El divendres va ser el dia que més casos es van detectar i es van registrar 8 denúncies, totes elles en horari nocturn. El segon dia amb més incidència va ser dissabte, amb 6 sancions, 3 a la nit, dues a la tarda i una en horari matinal. Per contra, diumenge ja tan sols hi va haver un sol cas, també a la nit.

De dilluns a dijous es va mantenir la tendència setmanal, amb xifres menors, com els dos casos de dilluns i de dimecres (un total de 4 casos i tots en horari nocturn). El dimarts va sumar 4 denúncies (sempre de nit) i dijous també va tenir 4 sancions a la nit i una més en horari de tarda.

L’Ajuntament de Sitges vol recordar que el final del confinament nocturn que s’ha produït aquest cap de setmana no fa decaure altres mesures sanitàries establertes i que s’han de continuar complint, com és el cas del nombre màxim de persones reunides en espais interiors o exteriors o les limitacions d’accés a recintes culturals, esportius o de restauració.