Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local sanciona 3 persones per incompliment del confinament nocturn

Les tres incidències es van produir la nit del dimecres i el dissabte la Policia Local també va participar en el control d’un foc forestal.

La Policia Local de Sitges ha interposat tres denúncies, aquesta darrera setmana, relatives a incompliments de les mesures establertes en la lluita contra la COVID19. La resta de dies, no es va detectar cap conducta sancionable.
Totes tres denúncies es van produir la nit del dimecres passat, quan agents de la Policia local van interceptar tres persones que estaven al carrer sense una causa justificada per no complir amb el confinament nocturn.
En aquest cap de setmana on ja s’havia aixecat la restricció del confinament nocturn a Sitges, s’han registrat concentracions de persones a l’espigó de La Fragata i hi ha hagut incidències a la via pública. Entre les més destacades, l’incendi de dos contenidors, que han hagut d’apagar els bombers.
L’Ajuntament recorda que cal continuar mantenint les mesures de seguretat indicades, tant a nivell personal com en establiments.
Altres actuacions policials
La Policia local també va actuar en la gestió de l’incendi detectat dissabte a la tarda a Can Pei, a causa d’un llamp que va caure sobre un pi i va provocar un foc que els Bombers van apagar. En total, van cremar-se uns 600 metres de pi i matoll.
Entre altres serveis que han tingut lloc durant el cap de setmana, el passat 30 de juliol es va atendre una dona que va patir una pèrdua de coneixement. El mateix dia també es va fer assistència per un accident entre un vehicle de repartiment i una dona al carrer Tacó i es va dur registrar un robatori amb violència d’un rellotge d’alta gamma.
El dissabte 31 de juliol, la Policia local va haver d’atendre un cas de robatori amb força en un domicili i va dissoldre una baralla al carrer. També va haver-hi un accident a la nova rotonda del Passeig Tramuntana, on va quedar bolcat un vehicle amb tres ocupants, sense ferits. El conductor del vehicle, però, va donar positiu penal per alcoholèmia.
El mateix dissabte hi va haver un robatori amb força al carrer de la Bòvila i es van dur a terme diverses actuacions a la via pública com a conseqüència del temporal (talls de carrers i rieres o la col•laboració la nit de dissabte per a la suspensió de la programació en el marc del Festival Jardins de Terramar).
Finalment, ahir diumenge la Policia local va col•laborar per retirar un arbre que havia caigut prop de les vies del tren a Les Botigues.