Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local sanciona 4 casos d’incompliment de les mesures antiCOVID19

La desescalada de les mesures restrictives ha fet que tan sols dijous i divendres es registrés alguna incidència

La Policia local de Sitges ha sumat 4 casos de denúncies relacionades amb l’incompliment de les mesures per lluitar contra la COVID-19. Aquesta xifra posa de relleu que moltes de les restriccions s’han anat aixecant, al mateix temps que la ciutadania continua fent cas, majoritàriament, de les mesures que encara estan en vigor, sobretot referent a l’ús de la mascareta i les trobades presencials.

Al llarg de tota aquesta setmana, tan sols s’han hagut d’interposar dues sancions durant la tarda de dijous i dues més a la nit del divendres. La resta de la setmana, la Policia Local no ha detectat cap comportament denunciable pel que fa a les mesures antiCOVID-19.

Malgrat tot, l’Ajuntament de Sitges recorda que la pandèmia encara continua i que cal seguir amb les mesures sanitàries imposades per fer-hi front, com és el cas del nombre màxim de persones reunides en espais interiors o exteriors o les limitacions d’accés a recintes culturals, esportius o de restauració. Avui, 24 de maig, es posen en marxa noves mesures en la línia d’una desescalada progressiva, amb més hores d’obertura per a bars i restaurants.