Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local sanciona 40 casos d’incompliment de les mesures antiCOVID19

La nit del dissabte va ser especialment negativa, amb un total de 20 denúncies, la meitat de les de tota la setmana

La Policia Local de Sitges ha detectat, aquesta setmana passada, un total de 40 infraccions de mesures sanitàries contra la pandèmia de COVID19. La meitat de tots aquests casos es van donar en una franja horària molt concreta: dissabte a la nit, que va registrar 20 denúncies. Aquest mateix dia, s’havia fet una sanció més i per tant es va arribar a les 21 denúncies. Per contra, la nit de divendres no es va interposar cap denúncia, si bé al llarg del dia se’n va haver de posar una. L’últim dia del cap de setmana, el diumenge, va tenir 5 incidències més: tres a la nit i dues al matí.

De dilluns a dijous les problemàtiques van ser menors en nombre, ja que dilluns i dimecres van tenir un total de dues denúncies per dia (totes quatre, però, en horari nocturn), el dimarts se’n van registrar tres més (totes de nit) i dijous va pujar una mica la xifra arribant a les 6 denúncies (una al matí i les altres 5 a la nit).

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.