Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local sanciona 41 casos per incompliment de les mesures antiCOVID19

Fotografia d'arxiu
Fotografia d'arxiu
El dissabte a la nit va tornar a ser la franja amb més incidències, on es van posar fins a 13 multes

La Policia Local ha interposat un total de 41 denúncies a la ciutadania per no complir amb les mesures sanitàries establertes per lluitar contra la COVID19, entre el 12 i el 18 d’abril. Dissabte a la nit va tornar a ser la franja horària més problemàtica, amb 13 sancions, que sumades a les 3 que s’havien registrat durant el dia fan que el dia 17 arribi a les 16 sancions. El segon dia amb major nombre d’incompliments ha estat diumenge, amb 11 sancions, 9 dins de l’horari nocturn i 2 a la tarda del diumenge.

La resta de la setmana ha registrat una incidència menor. Divendres es van fer 6 actuacions sancionadores, totes a la nit, mentre que dijous una també nocturna, i tant el dilluns com el dimecres tan sols dues incidències cada un dels dies, sempre en horari nocturn. El dimarts va registrar tres casos, dos a la nit i un a la tarda.  

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn o el comarcal, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.