Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local sanciona 56 casos d’incompliment de les mesures anticovid

Aquesta setmana s’han interposat 56 denúncies, de les quals 25 corresponen a divendres a la nit. La franja nocturna es manté com el moment del dia en què es registra un major nombre d’infraccions.

La Policia Local ha interposat 56 denúncies per incompliment de les mesures anticovid del 22 al 28 de març.

En aquesta segona setmana de mobilitat lliure per Catalunya s’han tramitat 25 sancions la nit de divendres, mentre que dissabte n’hi va haver 16 a la nit i 1 a la tarda. La resta de dies de la setmana també han tingut un comportament a la baixa, amb 5 sancions dimecres a la nit, 5 sancions diumenge (4 a la nit i 1 a la tarda), i 2 sancions dilluns a la nit. També s’han interposat 2 denúncies dijous, 1 al torn de la nit i 1 al torn de la tarda. En canvi, dimarts no es va registrar cap denúncia referida estrictament a normes sobre la Covid-19. Les dades d’aquests registres constaten com la nit és encara la franja horària amb més incidències (53 aquesta setmana), seguida de 3 casos a la tarda.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal acreditar correctament l’excepcionalitat de no complir amb el confinament nocturn, a través de documentació que es pugui mostrar en els controls policials. Aquests documents van des de la justificació d’un servei essencial per part de l’empresa o l’administració pública fins a certificats d’autoresponsabilitat per a casos concrets, que es poden descarregar al web de la Generalitat de Catalunya: https://certificatdes.confinapp.cat/#/.