Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local sanciona 8 casos per incomplir la normativa contra la COVID19

El cos policial sitgetà va intervenir divendres a la nit a l’espigó de la Fragata, junt amb Mossos d’Esquadra, per dissuadir grups de persones que s’hi reunien

La Policia local de Sitges ha interposat un total de 8 denúncies, durant la darrera setmana, per incompliment de les normes sanitàries en vigència per lluitar contra la COVID-19.

Concretament, dimecres passat es van registrar tres denúncies, una al matí i dues a la tarda; dijous van ser 2 casos més (un al matí i un a la tarda) i dissabte s’hi van sumar 3 casos, tots en horari nocturn. La resta dels dies (dilluns, dimarts, divendres i diumenge) no es van detectar incidències en aquest àmbit.

L’Ajuntament de Sitges recorda que cal continuar amb les mesures de seguretat sanitària establertes per lluitar contra la COVID-19. 

 

Altres actuacions de la Policia Local

La Policia Local manté els dispositius especials per evitar les concentracions de persones als espigons de les platges urbanes de Sitges per tal de donar compliment a les normatives contra la COVID-19.

En aquest sentit, Policia local i Mossos d’Esquadra van realitzar una actuació conjunta a l’espigó de la Fragata, divendres passat a la nit, ja que s’estava consumint alcohol a la via pública, no es mantenien les distàncies, es formaven grups grans i algunes persones no feien ús de la mascareta.  

Al llarg del dissabte, la Policia Local va fer especial incidència en el control de la venda ambulant no autoritzada i es va constatar que els possibles venedors no acudien als seus punts de venda habituals. A la nit, el cos policial sitgetà va fer diversos controls d’alcoholèmia, per vetllar per la seguretat en el trànsit.