Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local sanciona 9 persones per incompliment del confinament nocturn

El cos policial ha fet un especial seguiment a les activitats d’oci nocturn aquest cap de setmana, on ha hagut d’iniciar diversos expedients sancionadors.

La Policia Local de Sitges ha interposat 9 denúncies a persones que incomplien el confinament nocturn. Es dona el cas que les 9 sancions van tenir lloc la nit de dilluns de la setmana passada.

Aquest cap de setmana l’Ajuntament ha reforçat el dispositiu per atendre l’oci nocturn, on la Policia Local ha comptat amb el suport de seguretat privada i s’ha engegat l’operatiu per fer que els carrers on s’hi concentren més establiments tinguin un trànsit de persones només en un sentit. El regidor de Governació, Josep Maria Martínez, ha explicat que “després de l’experiència del cap de setmana, constatem que cal seguir treballant per ajustar el dispositiu de seguretat i contribuir a la salut dels ciutadans. Mantenir les mesures de distància i evitar les aglomeracions de gent al carrer és vital”. El regidor afegeix que “l’ordenació dels sentits de circulació dels carrers comporta l’avantatge d’acomplir amb les mesures sanitàries davant l‘inconvenient d’haver de desplaçar-se més per tal de poder arribar als locals”. Per la seva part, l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha reiterat que “a Sitges ho estem fent tot per controlar les aglomeracions, però cal allargar el tancament de l'oci nocturn si no volem ocasionar més problemes, de seguretat i de salut”.

En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que estem vivint una situació de pandèmia i que cal extremar les mesures de seguretat sanitàries per frenar els casos de contagi. Per tant, cal extremar la responsabilitat tant a nivell individual, com en trobades socials o en establiments d’accés públic.    

D’entre les actuacions específiques de la Policia local per controlar el compliment de l’actual normativa en l’oci nocturn, la nit de dissabte a diumenge es van obrir expedients a diversos establiments. Aquestes accions van ser relatives a la prohibició de ballar en interiors, vendre begudes per emportar o realitzar una activitat musical per a la qual no és té permís o que ha excedit l’horari permès.