Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia local vetlla per fer complir les restriccions en activitats esportives

S’ha obert una sanció contra un establiment d’activitat esportiva interior que havia d’estar tancat, però mantenia l’activitat a l’interior de forma amagada.

La Policia local de Sitges continua amb la seva vigilància per fer complir les restriccions imposades en la lluita contra la propagació de la COVID19. Aquesta és una de les línies d’actuació prioritàries, sobretot amb les actuals xifres elevades de contagis. Malgrat no descuidar la resta de funcions de seguretat dins del municipi, les patrulles de la Policia local han de controlar que les restriccions sanitàries imposades es compleixin.

En l’àmbit de les activitats esportives en espais tancats (gimnasos), una patrulla va detectar, ahir a les 12 del migdia, un incompliment que va ser denunciat. Dos agents van veure l’establiment esportiu aparentment tancat, però van localitzar una porta lateral per la qual s’accedia a l’interior, on els policies s’hi van trobar 10 persones exercitant-se.

L’Ajuntament de Sitges recorda que les activitats esportives tenen unes restriccions sanitàries. Així, els equipaments esportius que fan activitat normalment a l’interior de les seves instal·lacions, només se’ls permet continuar oberts si poden traslladar la seva activitat a l’exterior. En els espais interiors, no hi pot haver activitat esportiva, amb l’excepció de les piscines, que també han de complir amb uns aforaments restrictius.