Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament porta a l’aprovació del ple les noves mesures per combatre la situació d'emergència per sequera

La sessió plenària corresponent al mes de març tindrà lloc aquest dimecres a les 16 hores. El Ple es podrà seguir en directe a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges, escoltar a Ràdio Maricel o veure a Canal Blau TV.

La sessió plenària corresponent al mes de març portarà a aprovació inicial la modificació del reglament del servei d’abastament d’aigües i del servei municipal de clavegueram a Sitges. Amb la voluntat de donar compliment al Pla especial d’actuació d’alerta i eventual sequera (PES), l’Ajuntament adequa el text del Reglament per incorporar un apartat relacionat amb la situació d’excepcionalitat, preemergència i emergència per sequera. Amb aquest afegit, l’Ajuntament es dota del document jurídic per delimitar els incompliments de restriccions o mal ús de l’aigua i ho gradua en infraccions lleus, greus o molt greus, amb imports econòmics de sanció que poden arribar als 3.000 euros.  

El govern municipal també durà a aprovació una modificació de crèdit per acabar les obres de l’Escorxador per un import de 465.227,04€. En el mateix àmbit d’obres per posar al dia equipaments municipals, es presentarà un projecte per reformar el Casal d’avis situat al carrer de pau Casals, 17. L’import d’aquest projecte és de 161.703,54€ per canviar tancaments, falsos sostres, fusteria exterior, il·luminació i sanejar les parets. El Ple municipal també tractarà l’aprovació definitiva del Pla municipal de control i gestió ètica de colònies felines.

En l’apartat de les mocions, s’ha registrat una proposta d’acord de Guanyem Sitges per una gestió amb interès públic de la llibreria que ha d’anar a l’antic Patronat. El grup municipal de VOX ha presentat una moció per declarar Sitges com a ciutat amigable amb l’autisme i el grup de Junts per Sitges posarà sobre la taula la creació d’una comissió de seguiment de la licitació de les concessions del Mercat municipal.