Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament realitza el sorteig de les meses electorals de cara a les eleccions al Parlament

En els propers dies, la Junta Electoral de Zona notificarà als titulars i suplents la designació com a membres de mesa

La Junta de Govern Local ha realitzat i aprovat en sessió extraordinària aquest dimecres el sorteig de les 29 meses electorals de cara a la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

En els propers dies, la Junta Electoral de Zona (JEZ) notificarà als titulars i suplents la designació com a membres de mesa i els lliurarà el manual sobre les funcions que hauran de desenvolupar als col·legis electorals durant la jornada electoral.

Les persones designades poden presentar al·legacions del motiu que els impedeix ser membre mesa davant la JEZ fins al 30 gener. La campanya electoral s'iniciarà el proper 29 gener. La sol·licitud del vot per correu serà fins al 4 de febrer.

Sitges habilitarà per a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer un total de 13 col·legis electorals, 29 meses i 15 seccions on es podrà exercir el dret a vot de forma segura. En alguns casos, els electors tindran un col·legi diferent al que fins ara era habitual perquè a causa de la pandèmia de la Covid-19 els col·legis han de ser més espaiosos per tal de complir amb els criteris establerts pel PROCICAT. Podeu consultar els col·legis electorals mitjançant el web municipal només introduint el DNI.