Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Cases Noves celebren la seva Festa Popular

Des de divendres fins aquest diumenge, el popular barri de sitges gaudeix de diferents activitats, amb revetlles, el pregó de Ramon Manzañido, la tabalada, la Trobada Infantil, el Correfoc Infantil o l'homenatge a la Vellesa.

Un any més, els veïns i veïnes de les Cases Noves, i d'altres barris de Sitges, estan gaudint de la seva gran Festa Popular. Al llarg d'aquests dies, des de divendres fins diumenge, la Plaça dels Castellers és el centre neuràlgic de totes les activitats.

La Festa es va iniciar divendres amb la Tabalada Sitges - Cases Noves 2012, on van participar diferents grups, encapçalats per Markatú Batucada i Markatú Junior. Després de l'actuació final de tots els grups, a la Plaça dels Castelellers, el reconegut artista Ramon Manzañido va llegir el pregó de la Festa.

Les activitats van continuar ahir dissabte, amb l'esclat de Morterets d'anunci de la festa, i a la nit, el Castell de Focs, i el tradicional Ball Popular, amenitzat amb el grup Stylette i un DJ.

El programa d'actes finalitzarà avui diumenge, amb l'Ofici Solemne, en honor a l'apòstol Sant Pere, patró de les Cases Noves -a l'ermita de Sant Sebastià-, la Sortida d'Ofici, amenitzada amb els grallers Maricel i amb l'exhibició dels gegants de la Vall i la geganta Dolors, i l'homenatge a la Vellesa, on es lliurarà una placa commemorativa al veí amb més dedat del barri. El punt i final a tots els actes arribarà a la tarda amb la Trobada Infantil, amenitzat pel grupo Dançons, el concert de gralles, amb la colla de grallers Maricel, el Correfoc Infantil i la Traca Final.