Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats i particulars podran fer les tradicionals ofrenes florals però sense públic per la Diada Nacional de Catalunya

L'Ajuntament obrirà el jardí del Doctor Robert per a que les entitats puguin fer les ofrenes florals en una hora concertada prèviament, al llarg del matí, amb intervals de 10 minuts i un màxim de 2 persones per entitat. En canvi, no hi haurà la presència de grallers i castellers, tampoc la hissada de la Senyera i els parlaments de les autoritats.

La Diada Nacional de Catalunya a Sitges redueix el seu format per adaptar-se a les mesures contra la pandèmia. La tradicional celebració de l'11 de Setembre es reduirà a només les ofrenes florals de la Corporació, partits polítics, entitats i particulars, amb hora concertada prèviament i amb 10 minuts de diferència entre ofrenes per evitar aglomeracions de públic.

Les ofrenes no comptaran aquest any amb la presència de grallers i castellers, tampoc amb la hissada de la Senyera i els parlaments de les autoritats perquè no es vol generar cap convocatòria pública i tampoc crear ambient festiu perquè el públic romangui a la plaça. En aquest sentit, l'Ajuntament de Sitges demana a la població que s'abstingui d'anar a la plaça de l'Ajuntament a presenciar les ofrenes.

Partits polítics, entitats i particulars que vulguin fer l'ofrena floral al jardí del Doctor Robert ho podran fer amb un màxim de 2 representants per entitat. Caldrà confirmar l'assistència i sol·licitar hora per l'ofrena al Departament de Participació a través del correu participacio@sitges.cat i telèfon 010, fins al dia 10 de setembre.

La Diada a Sitges comptarà a més amb un missatge institucional que es difondrà pels canals de comunicació municipals.