Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les OAC del poble de Garraf i de Les Botigues de Sitges recuperen els horaris habituals

L’horari d’atenció de les OAC del poble de Garraf i de Les Botigues són al matí. Les OAC representen un nou model de relació amb els ciutadans i les ciutadanes. Es poden realitzar més d’un centenar de tràmits municipals.

Les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) del poble de Garraf i de Les Botigues de Sitges han recuperat des d’aquest dilluns el seu horari habitual d’atenció presencial sobre els serveis i tràmits que es poden fer a l’Ajuntament i a altres administracions públiques. Les OAC representen l’aposta de l’Ajuntament de Sitges per un nou model de relació amb els ciutadans i les ciutadanes basat en criteris de qualitat, simplificació, accessibilitat, eficàcia, eficiència i modernitat.

L’OAC Les Botigues de Sitges, situada al Passeig Marítim de les Botigues 1, té un horari d’atenció al públic de dilluns a dijous, de 9.30 h a 14 hores. El telèfon d’aquesta Oficina d’Atenció Ciutadana és el 93 636 08 33 o el 010.

L’OAC del poble Garraf, ubicada a la plaça del Baró de Güell, funciona en horari de matí els divendres de 9.30 a 14 hores. Per contactar amb aquesta oficina també es pot trucar al telèfon 93 632 00 92 o el 010.

 

Administració electrònica

Actualment, Sitges disposa de tres Oficines d’Atenció Ciutadana. A banda de l’OAC del poble de Garraf i de Les Botigues de Sitges també n’hi ha una al nucli de Sitges, ubicada al carrer Nou, 12. Totes les OAC de Sitges ofereixen informació i també actuen com a entitats de registre i poden donar suport per fer tràmits telemàtics.

L’Ajuntament permet demanar informació de manera presencial o per altres canals d’atenció per via telemàtica a través de la pàgina web municipal www.sitges.cat o bé enviant un correu electrònic a oac@sitges.cat.

Més d’un centenar de tràmits municipals es poden realitzar a través de les OAC, com sol·licitar llicències i certificacions urbanístiques, demanar llicències d’establiments o informació al consumidor (OMIC).