Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les platges es preparen per a la temporada 2021 amb la mirada en el 2022

Les obres a les platges de les Anquines de Terramar, la Marina d’Aiguadolç i la Bassa Rodona serveixen per substituir dutxes i rentapeus, i per habilitar nous mòduls de socorrisme i arranjar magatzems. La regidoria de Platges treballa en el nou Pla d’Usos que definirà els serveis a les platges, a partir del 2022

Sitges prepara la temporada de platges 2021, mentre comença a establir els fonaments de com serà la del 2022, un cop finalitzi l’actual llicència de concessió d’explotació dels diferents serveis que s’hi ofereixen.

Per a la propera temporada, la regidoria de Platges ha iniciat obres de condicionament a la Marina d’Aiguadolç i a les Anquines de Terramar (en aquesta platja començaran el 15 de febrer), on se substituiran les dutxes i rentapeus fixes, per desmuntables i metàl·lics com els que disposen la resta de platges. En el cas de la Marina d’Aiguadolç s’instal·laran al capdamunt de la rampa d’accés a la platja pel camí ubicat a l’alçada de l’Hotel Estela. També a la Marina es treballa en l’habilitació d’un nou mòdul de socorrisme en un dels magatzems situats a peu de platja. Les obres preveuen també l’arranjament del magatzem de la platja Bassa Rodona.

El regidor de Platges, Guillem Escolà, ha explicat que “les obres dignifiquen i homogeneïtzen la imatge amb la resta de platges, en un pas que permet oferir un millor servei als banyistes i que, al mateix temps, ens apropa als estàndards que es treballen per al nou Pla d’Usos per al 2022 que establirà quin model de litoral volem”.

El nou Pla d’Usos, amb vigència de cinc anys, definirà la línia de serveis, imatge, equipaments o mobiliari més adequats per a la millora de la qualitat de les platges de Sitges, i servirà per regular la nova concessió de platges, a partir del 2022. El contracte actual va finalitzar el 2020 però s’ha aplicat una concessió extraordinària per aquest 2021, a causa de la COVID-19.