Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més cursos de català gratuïts i matrícules més econòmiques

S’obren les inscripcions en línia i presencials per als cursos amb noves modalitats

El Consorci per a la Normalització Lingüística posa en marxa un nou període d'inscripcions per als cursos de tardor. Com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos bàsics totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules, sobretot les dels cursos elementals, que es rebaixen un 34%.

La mesura facilita l'aprenentatge del català a les persones afectades econòmicament i laboralment per la crisi i optar a l'oportunitat laboral que pot suposar parlar i entendre català a l'hora de buscar feina o millorar professionalment.

L'oferta formativa combinarà quatre modalitats diferents, per cobrir totes les casuístiques: cursos 100 % presencials; cursos 50 % presencials i 50 % virtuals; cursos 100 % en línia (amb alguna sessió síncrona), i cursos híbrids, amb un 75 % presencial i un 25 % virtual. Aquest lapse de temps d'activitat fora de l'aula servirà, a més, per condicionar, ventilar i netejar les aules, d'acord amb les mesures establertes.

Les modalitats en línia faran servir entorns virtuals adequats a les necessitats d'aquests nous formats, com l'Aula mestra del Parla.Cat per als cursos de suficiència, i plataformes virtuals d'aprenentatge i treball compartit en l'entorn del Teams o el Moodle, per a la resta de nivells.


Inscripcions

El procés d'inscripcions es podrà fer en dos períodes: del 14 al 16 de setembre, per atendre les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d'aprenentatge, i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre, quan les inscripcions seran per al públic en general.

Les persones interessades podran fer-ho en línia, per agilitzar els tràmits i evitar desplaçaments, i presencialment demanant cita prèvia a partir del 8 de setembre.

 

Més informació:

> Oferta formativa CPNL