Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 30 recursos turístics de Sitges reben el segell Biosphere 2023

La vila de Sitges, les seves oficines de turisme i els recursos de la destinació reben, un any més, el segell Biosphere que acredita el seu compromís amb la sostenibilitat turística.

Després que el passat mes de novembre Sitges rebés la certificació Biosphere Gold de mans de l’Instituto de Turismo Responsable, ara són les 32 empreses i actius turístics els que reben el segell que certifica  la tasca realitzada envers la sostenibilitat al llarg de tot l’any. Entre els 32 actius, destaquen les dues oficines de turisme, les platges, el Parc del Garraf, el Port de Sitges – Aiguadolç  i el Club de Golf Terramar.

Sitges gaudeix de l’etiqueta Gold gràcies a l’esforç conjunt entre el sector públic i privat per a la sostenibilitat de la destinació. La certificació Biosphere Gold, a través de les accions i requisits a acomplir, permet millorar la competitivitat local i l’aportació a la sostenibilitat vinculada als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Això demostra que Sitges està en el bon camí per ser una vila més sostenible, inclusiva, única, intel·ligent i culturalment viva tot l’any.

Biosphere analitza la sostenibilitat de les empreses i la gestió municipal des d’un punt de vista territorial, de governança, mediambiental, social i econòmic.

 

Sobre la Certificació Biosphere

L’Instituto de Turismo Responsable (ITR) és l’ens gestor del certificat Biosphere, una certificació reconeguda a nivell internacional, que acredita la sostenibilitat tant de destinacions com d’empreses i està avalada per l’Organització Mundial del Turisme.

 

Galeria d'Imatges