Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Node Garraf col·labora en la segona edició del concurs ‘Guanya una escapada SICTED’

El distintiu de qualitat turística sorteja tretze estades de cap de setmana, amb activitats d’oci incloses, entre els seus clients.

Establiments de la comarca distingits amb el segell de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) participaran –en col·laboració amb Node Garraf, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona– en la segona edició de la campanya Guanya una escapada SICTED.

La iniciativa inclou, a part del Garraf, dotze destinacions més de la demarcació de Barcelona que treballen amb aquest distintiu. La intenció del SICTED és promocionar la qualitat turística a través d'aquestes empreses i serveis turístics que han apostat per una política de millora continuada.

Els clients d'aquests establiments podran disposar, entre els mesos d'octubre i desembre, de diferents butlletes per optar a una de les tretze estades de cap de setmana que s'han programat.

El sorteig tindrà lloc el 31 de gener a la Cambra de Comerç de Barcelona i, a banda de l'allotjament, els premiats també podran gaudir d'activitats d'oci completament gratuïtes. La primera edició de la campanya Guanya una escapada SICTED es va tancar amb més de 3.000 participants, la qual cosa fa pensar que aquest any pot ser lleugerament superior.