Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció Econòmica engega aquest dijous activitats saludables al Mercat Municipal

Cartell del programa 'Mercat Saludable'
Cartell del programa 'Mercat Saludable'
El Mercat Municipal de Sitges acollirà 5 tallers d’alimentació i per millorar els hàbits de vida saludable. Les activitats es realitzaran els dies 23 i 30 de maig, 6, 13 i 27 de juny i aniran a càrrec de Creu Roja Sitges i de l’herboristeria i Dietètica Dharani del Mercat Municipal.

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges organitza un programa d’activitats saludables al Mercat Municipal els dies 23 i 30 de maig, 6, 13 i 27 de juny amb l’objectiu de promoure una alimentació saludable i equilibrada, i millorar hàbits de vida saludables. Les activitats estan obertes a tots els públics i aniran a càrrec de Creu Roja de Sitges i l’herboristeria i Dietètica Dharani. A través d’aquesta iniciativa, que porta per lema ‘Mercat saludable’, es pretén també dinamitzar el mercat com a referent dels productes frescos de temporada i de qualitat. 

 

La programació arrenca aquest dijous, 23 de maig de 12.00-13.30 hores amb el taller de respiració a càrrec de la Creu Roja Sitges per aprendre a reaccionar davant siutacions greus com poden ser un infart o una crisi d’ansietat. El dijous 30 de maig serà el torn del taller de Salut constant i prendre la tensió, que l’impartirà la Creu Roja Sitges de 12.00 a 13.30 hores. El 6 de juny es podrà assistir de 17.30 a 19.00 hores al taller d’alimentació natural i equilibrada que durà a terme Yolanda López Piqueras de l’Herboristeria i Dietètica Dharani. El 13 de juny s’organitzarà a les 17.30 hores el taller de propietats dels aliments que ingerim en la dieta i anirà a càrrec de Yolanda López Piqueras de l’Herboristeria i Dietètica Dharani. El dijous 27 de juny la Creu Roja Sitges farà el taller de primers auxilis de 12.00 a 13.30 hores.

 

Mercat solidari

 

Els paradistes del Mercat Municipal col·laboren amb el Sorteig de l’Or de la Creu Roja, que se celebrarà el 18 de juliol, venent butlletes d’aquesta rifa a les seves parades. Cada butlleta tindrà un preu 5 euros i tota la recaptació obtinguda es destinarà a la campanya Alimentació Infantil de Creu Roja Sitges.

 

 

Tallers al Mercat Municipal de Sitges:

 

23 de maig /12.00-13.30 h : Taller de Respiració (a càrrec de Creu Roja Sitges)

 

30 de maig /12.00-13.30 h: Taller de Salut constant i prendre la tensió (a càrrec de Creu Roja Sitges)

 

6 de juny /17.30-19.00 h: Taller d’alimentació natural i equilibrada (a càrrec de Yolanda López Piqueras, Herboristeria i Dietètica Dharani)

 

13 de juny /17.30-19.00 h: Taller de propietats dels aliments que ingerim en la dieta (a càrrec de Yolanda López Piqueras, Herboristeria i Dietètica Dharani)

 

27 de juny /12.00-13.30 h: Taller de primers auxilis (a càrrec de Creu Roja Sitges)