Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Maricel enceta un servei de podcast

Ràdio Maricel, l'emissora municipal de Sitges (107.8 FM), posa a l'abast de la ciutadania bona part dels seus espais fixos en format podcast, per tal que els oients puguin seguir els continguts directament amb més comoditat

La Ràdio Municipal de Sitges fa una actualització contínua dels continguts informatius a la pàgina web www.radiomaricel.cat, i ja estava present a les principals plataformes de podcasting, però fins ara es penjaven tots els continguts sense segregar. A partir d’ara, a més del conjunt dels àudios, els oients podran subscriure's a diverses seccions de manera individualitzada.

En concret, els espais es poden trobar a les plataformes Spotify, Podcast per IOS i Mac, Tune-in i iVoox. Totes elles tenen tant versió web com aplicació per telèfons mòbils i tauletes. Els espais cercables en el nou podcast de Ràdio Maricel són l’Espai Llibres, els Esports, Gaudeix la Festa, les Notícies de l’Utrillo, L'Hora d'Europa, Menja Sa i Seriòfils. També es pot trobar l’espai Tu, jo i la competència, La píndola i Els èxits, el repàs anual de les novetats discogràfiques.

Està previst que en els propers mesos s'afegeixin nous espais i programes a aquest servei.

Ràdio Maricel té els estudis en el darrer pis de l'Ajuntament. Degut a la pandèmia, la ràdio ha hagut d'adaptar les emissions a les necessitats de cada moment. En aquest sentit, el mes de març va emetre durant unes setmanes butlletins enregistrats, fins que el 20 d'abril es va reprendre una versió reduïda del magazine matinal, El Matí amb Nosaltres. També ofereix actualitzacions diàries de la situació pandèmica a Sitges al web http://dades.radiomaricel.cat, i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Nous podcast de Ràdio Maricel

 

Espai llibres

Repàs de les recomanacions editorials de la ma de Rosanna Lluch, de Llorenç Llibres.

 

Esports

Tota l'actualitat esportiva de Sitges.

 

Gaudeix la Festa

Una passejada quinzenal per l'actualitat festiva de Catalunya amb Joan Ignasi Gómez.

 

Les notícies de l'Utrillo

La informació setmanal de l'escola Miquel Utrillo, presentada pels seus alumnes. Per la seva durada, aquest espai està únicament a Spotify i Tune-in.

 

L'Hora d'Europa

Espai mensual d'actualitat europeista, amb Joaquim Millan.

 

Menja Sa

Consells nutricionals amb Berta Saura, de Art de Cook.

 

Seriòfils

L'anàlisi de les estrenes de les sèries a les principals plataformes, amb Camilo Villaverde i Nacho Zubizarreta.

 

Tu, jo i la competència

Consells de màrketing per empreses i emprenedors, de la ma de Sandra Carbonell.

 

La píndola

Petit espai d'opinió, que es reparteixen els periodistes Aleix Ramírez, Jaume Freixes, Quim Martínez, Lucas Estruch i Laura Gómez. Aquest espai només es troba a Spotify, Tune-in i Ivoox.

 

Els èxits

Repàs anual a les novetats discogràfiques, que cada any prepara Jordi López. Aquest espai només es troba a les plataformes Tune-in i Ivoox.