Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segones dades de participació

La participació a les 18.00 hores a Sitges és del 57,68%, més de 5 punts respecte les eleccions al Parlament de Catalunya del 2010. Prop de 17.700 persones estan avui cridades a les urnes a Sitges.

La participació dels sitgetans a les 18.00 hores ha arribat fins al 57,68% el que representen 10.171 electors que s'han mobilitzat a Sitges per dipositar el seu vot. En les passades eleccions al Parlament de Catalunya, la participació a aquesta hora va ser d'un 52.12 %.

En total a Sitges estan 17.635 persones estan cridades a les urnes aquest diumenge 25 de novembre per exercir el seu dret a vot en els 13 col·legis i les 28 meses electorals, en una jornada que ha començat a les 9.00 del matí i que servirà per decidir la nova composició del Parlament de Catalunya. Respecte les últimes eleccions autonòmiques el cens electoral ha augmentat en 460 persones. En aquesta convocatòria electoral al Parlament de Catalunya la participació va ser del 62.69%.

Els ciutadans han de triar 135 diputats entre les 64 candidatures proclamades oficialment. A Catalunya, hi ha un total de 5.413.769 catalans que estan avui criats a les urnes.

La constitució dels col·legis ha mobilitzat un total de 84 persones, responsables d'ocupar els llocs de presidents primer i segons vocals. Un total de 16 representants de l'administració desenvoluparan tasques de transmissió dels resultats en cadascuna de les meses electorals, a més del personal de Secretaria General de l'Ajuntament de Sitges. Com s'ha fet en comicis anteriors, la transmissió de dades des dels mateixos col·legis es farà mitjançant PDA's per agilitzar el tractament de dades. 

A través del web municipal www.sitges.cat es pot fer un seguiment de la jornada. A partir de les 20.00 hores s'aniran publicant els resultats minut a minut. A les 23.00 la televisió comarcal del Garraf oferirà un informatiu especial on es donaran a conèixer els resultats dels municipis de la comarca del Garraf i les reaccions dels candidats comarcals a les seus dels partits polítics. Ràdio Maricel donarà tota la informació a l'endemà de la jornada electoral al programa El Matí amb nosaltres.