Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges acollirà l’International Mobility Congress per debatre la mobilitat del futur

L’Associació de municipis per a la mobilitat i el transport urbà (AMTU) organitza el Congrés Internacional els dies 25 i 26 d’octubre. Les persones interessades en participar poden ja formalitzar la inscripció.

Sitges  acollirà una nova edició del congrés internacional de mobilitat, els dies 25 i 26 d’octubre, organitzat per l’Associació de municipis per a la mobilitat i el transport urbà (AMTU),  amb l’objectiu de debatre sobre la mobilitat del futur i els recursos necessaris per afrontar aquest repte.

Tothom que vulgui ja es pot inscriure a través de l’enllaç següent:  https://www.imcmobilitycongress.com/inscripcions-2022/. L’International Mobility Congress, identifica els reptes de la nova mobilitat i vol presentar les iniciatives i recursos per fer-hi front. Amb un format molt participatiu en el que cada assistent pot personalitzar-se la seva pròpia agenda.

L’Alcaldessa de Sitges i presidenta de l’AMTU, Aurora Carbonell, mostra la seva satisfacció perquè Sitges aculli un congrés d’aquestes característiques: “La mobilitat és un dels reptes que tenim al davant i a Sitges podrem compartir coneixements, analitzar experiències d’èxit i segur que generarem projectes per ajudar a millorar la mobilitat de la ciutadania”.

Per tal de facilitar al màxim la participació d’empreses, administracions o professionals del sector, es potenciarà els espais de networking i l’anàlisi de casos, defugint del context més teòric o acadèmic i centrant-se en les solucions aplicades a necessitats reals.

Prèviament al Congrés Internacional, el 16 de setembre, s’organitza una jornada per parlar sobre mobilitat i turisme amb visió de gènere, que comptarà amb la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge.