Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges acull aquest divendres la VIII Jornada BioEconomic

La VIII Jornada BioEconomic Sitges 2019 girarà entorn l’eficiència, la salut i el benestar en la rehabilitació i la construcció, i es parlarà sobre mètodes nous de construcció com el passivhaus. La jornada tindrà lloc aquest divendres, 7 de Juny, al Centre Cultural Miramar.

Bioeconomic organitza una nova edició d’una jornada de conscienciació amb la finalitat d’impulsar un nou concepte en la rehabilitació i en la construcció dels edificis. Durant la sessió, que se celebrarà aquest divendres al Centre Cultural Miramar, es parlarà entre altres qüestions de les certificacions passivhaus, tant en el sector públic com privat, i es posarà sobre la taula els beneficis que poden generar.

La jornada comptarà amb la intervenció d’Ainhoa Mata, cap d'Unitat d'edificis, Divisió de Gestió Energètica de l’ICAEN qui exposarà les novetats en certificació i en la normativa d’edificació. La primera sessió WELL Building Standard® estarà moderada per l’arquitecte Albert Lopez. També s’abordarà el WELL Building Standard®, el sistema de qualificació per mesurar l’impacte dels edificis en la salut  i el benestar de les persones. Es veuran casos pràctics sobre aquest sistema de qualificació a hotels, oficines i centres comercials. La jornada servirà també per tractar l’ecosistema vertical. Una intervenció que anirà a càrrec del paisatgista, Jose M. Blas. I es coneixerà alhora un cas d’èxit com és PAPIK Cases Passives a Sant Cugat del Vallés i d’Energiehaus a Viladecans.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la regidora de Medi Ambient, Benestar i Família en funcions de l’Ajuntament de Sitges, Mireia Rossell. La jornada està adreçada a empresaris, institucions públiques, arquitectes, enginyers, instal·ladors, constructors, promotors, hotels, cases rurals, assessors de compres i comunitats de propietaris.

Inscripció gratuïta a www.bioeconomic.cat