Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges celebra el Ple de debat sobre l’estat del municipi

La sessió va servir per repassar qüestions d’interès municipal durant el 2022, principalment.

El Ple de debat sobre l’estat del municipi ha deixat sobre la taula el repàs de l’acció dels diferents partits que conformen el govern municipal (ERC, PSC, SGI, GS i EM) el 2022. Per a l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, "ha estat un any de consolidació important per tota la feina iniciada el 2019, que esperem que no s’aturi”. La mateixa alcaldessa va cloure la sessió: “Sitges està millorant i avança en la línia que aquest govern vol: un Sitges per viure, ple d’oportunitats i per a tothom”.

 

Les declaracions dels portaveus de les formacions al Govern

Eduard Terrado, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC): “Aquest Govern ha aplicat polítiques de transformació amb una idea clara de cap a on volem anar, però no podem ser conformistes, ja que queden molt reptes i realitats per afrontar".

Luís Miguel García, Partit Socialista de Catalunya (PSC): “S’ha fet un pacte per la recuperació de Sitges, s’ha millorat l’accés a la informació pública, promocionem el voluntariat i la mediació de conflictes. La Salut pública s’ha centrat en la cura de les persones durant tota la pandèmia de COVID”.

David Martínez, Sitges Grup Independent (SGI): “Hem impulsat accions importants, algunes reivindicades per la ciutadania i, d’altres, eren un deure. Hem buscat consensos, treballant de manera transversal, amb diàleg, i amb la nostra visió més local”.

Xavier Salmeron, Guanyem Sitges (GS): “El futur no pot ser un altre que el que posa la seva ciutadania al centre de l’equació. Hem posat els fonaments d’un altre Sitges".

José María Martínez, El Margalló (EM): “Hem fet realitat molts compromisos, entre els quals el Pla de Seguretat Local, la depuradora de Garraf i hem vist ateses les demandes del veïnat de Botigues i Garraf”.

 

Les declaracions dels portaveus de les formacions a l’oposició

Mònica Gallardo, Junts per Sitges (JxS): “Han contribuït al cansament i desencís de la ciutadania. Han estat quatre anys d’oportunitats perdudes. Una altra manera de governar Sitges és necessària i urgent”.

Carme Gasulla, Comuns Verds Sitges (CVS): “Sovint obliden que la política és un servei a la comunitat. Han fet una gestió pèssima i han estat incapaços de generar cap projecte de futur. Han actuat amb parcialitat i falta de transparència”.

Ignasi Rubí, regidor no adscrit: “El Govern ha tingut falta de comunicació amb l’oposició. S’ha d’agilitzar el funcionament de l’Ajuntament i cal una millor gestió”.

Manu Rodríguez, regidor no adscrit: ““El govern és poc transparent i ha trencat ponts amb l’oposició. Han executat projectes engegats i acordats en els mandats passats. Són 4 anys perduts”

 

Totes les intervencions al canal de Youtube de l'Ajuntament de Sitges.