Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, adaptat a la Covid-19

Les entitats, les persones a títol individual, els grups polítics i la Corporació faran les tradicionals ofrenes florals davant el monument al Dr. Robert. Enguany l’acte tornarà a comptar amb la hissada de la Senyera, l’actuació dels grallers, el parlament de l’alcaldessa de Sitges i el pilar de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

Per segon any consecutiu Sitges celebra l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya, adaptat a les mesures per la pandèmia de la Covid-19. La celebració començarà a les 11 hores i seguirà el seu model original, però amb l’aforament limitat. A la plaça de l’Ajuntament s’habilitarà l’espai amb cadires per encabir, complint les mesures de distanciament, el públic que vulgui assistir-hi. 

L’acte s’iniciarà amb la tradicional hissada de la Senyera mentre l’Escola de Grallers de Sitges interpreta ‘El cant de la Senyera’. Seguidament, les entitats, persones a títol individual, els grups polítics i la Corporació faran les tradicionals ofrenes florals al monument al Dr. Robert. Les entitats i els particulars interessats podran fer-ho amb un màxim de quatre representants per evitar aglomeracions a causa de les restriccions actuals per la pandèmia.

A continuació, l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, pronunciarà el seu parlament i es clourà l’acte amb un pilar de la Colla Jove de Castellers i, amb la interpretació d’‘Els Segadors’ a càrrec de l’Escola de Grallers de Sitges. 

Les entitats i a les persones a títol individual que vulguin participar en les tradicionals ofrenes florals al jardí del monument al Dr. Robert han de confirmar l'assistència al Departament de Participació al correu participacio@sitges.cat, fins al 8 de setembre.