Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges celebra un ple extraordinari sobre educació

La sessió tindrà lloc el 8 de juliol, a les 16 hores, i es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges, Ràdio Maricel i de Canal Blau TV.

L’Ajuntament de Sitges celebrarà el proper 8 de juliol, a les 16 hores, un ple de caràcter extraordinari sobre la situació que viu actualment el sector de l’educació al municipi. La sessió es fa després de rebre la petició de celebració de Ple extraordinari formulada pel grup municipal de Junts per Sitges, Partit dels Socialistes de Catalunya - El Margalló, Partit Popular, VOX Sitges i Guanyem Sitges, i seguint el procediment que marquen els articles 115 i 117.2 del Reglament Orgànic Municipal.

 

El Ple contempla 6 punts en l’ordre del dia:

  1. Estat de la qüestió i diagnosi a finals de curs 2023-2024 dels centres públics i concertat de Sitges, i les solucions transitòries i urgents per assumir la llista d’espera de 40 alumnes en data d'11 de juny del 2024.
  2. Acords i avenços del govern municipal del compromís del departament d’educació en referència a:
    1. Reconeixement de la tercera línia a l’escola Miquel Utrillo (ampliació de centre, reforma integral i pressupost mòduls).
    2. Reconsideració de la creació d’un grup nou a l’escola Maria Ossó.
  3. Calendari de l’execució dels acords tancats amb el departament per al curs 2024- 2025, especialment de la construcció de la nova línia de l’escola Miquel Utrillo i les solucions d’espai, equipaments i professionals per a l’escola Maria Ossó.
  4. Proposta d’acord de convocatòria d’audiència pública amb els consells escolars dels centres per tal de recollir opinions i propostes, i reconduir les situacions viscudes i denunciades durant els darrers cinc anys.
  5. Reconeixement per part del departament d’Educació de la singularitat demogràfica de creixement del municipi de sitges d’acord amb la matrícula viva.
  6. Informació de les actuacions fetes (dos primers trimestres 2024) i actuacions a fer (segon semestre 2024) per tancar el procés de municipalització de les llars d’Infants de Sitges i millorar condicions de tota la comunitat educativa pel curs entrant 2024-2025.

 

El ple es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges, Ràdio Maricel i de Canal Blau TV.