Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges celebra un Sant Joan amb incidències mínimes

La Policia local valora la revetlla com una nit tranquil·la, dins de l’excepcionalitat de celebrar una festa com Sant Joan.

La nit de la revetlla de Sant Joan va ser tranquil·la a Sitges, segons ha valorat la Policia local. El dispositiu de tancament de platges va funcionar correctament, sense incidències, i les actuacions que es van realitzar van ser mínimes al llarg de totes les hores que va durar el desplegament de seguretat. Així, si bé la Policia local va recollir queixes per sorolls i per petards, només hi va haver una denúncia d’alcoholèmia, que va acabar amb detenció, que se suma a una segona denúncia per conducció temerària.

Al llarg de la nit també es van haver d’apagar petits incendis en papereres i en un contenidor, mentre que en matèria d’ordre públic i seguretat ciutadana es va actuar en dues baralles (on no hi va haver lesionats) i es va decomissar una arma blanca.

La Policia local també va intervenir per aixecar 4 actes d’establiments que es van excedir en una hora sobre l’horari de tancament de bars i restaurants que estava permès.      

El regidor de Governació, José María Martínez, ha volgut fer “un agraïment a la població per la seva responsabilitat i col·laboració amb les mesures adoptades per l’Ajuntament“.