Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional obert a tota la ciutadania

Persones a títol individual i entitats, que vulguin participar en l’ofrena floral davant el monument al Dr. Robert, poden enviar un e-mail a participacio@sitges.cat fins al 7 de setembre.

Sitges celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional a la plaça de l’Ajuntament. L’acte central de la Diada començarà a les 11 h amb la tradicional hissada de la Senyera per part de la Policia Local i la interpretació del Cant de la Senyera, a càrrec de l’Escola de Grallers de Sitges. Seguidament, persones a títol individual, entitats, associacions, partits polítics i Corporació faran les tradicionals ofrenes florals al monument al Dr. Robert. En acabar, l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, tancarà l’acte amb un parlament institucional i l’Escola de Grallers de Sitges interpretarà ‘Els Segadors’, mentre la colla Jove de Castellers de Sitges farà un pilar.


Les entitats i les persones a títol individual que vulguin participar en les tradicionals ofrenes florals al jardí del monument al Dr. Robert han de confirmar l'assistència a la regidoria de Participació a través del correu participacio@sitges.cat, fins al 7 de setembre.

 

Ballada de Sardanes, 11 de setembre 20.30 h Cap de la Vila

El mateix diumenge, 11 de setembre, els Amics de la Sardana de Sitges conviden a celebrar la Diada amb una ballada de sardanes a les 20.30 h al Cap de la Vila de Sitges de la mà de la Cobla Maricel.