Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges es referma com a destinació de turisme de reunions

Del 3 al 6 de juny, l’Hotel Calipolis serà la seu del Catalunya Business Meetings 2024 a Sitges.  L’objectiu d’aquesta trobada de treball entre professionals amb organitzadors d’esdeveniments francesos és fomentar noves oportunitats de negoci.

El Catalunya Business Meetings 2024 se celebrarà del 3 al 6 de juny a l’Hotel Calipolis de Sitges. L’esdeveniment és organitzat per l’agència francesa Meet & Com en col·laboració amb el Catalunya Convention Bureu i el Sitges Convention Bureau. També hi participen en aquesta edició altres empreses locals com Eurostars Sitges, Sabàtic Sitges Hotel, ME Sitges Terramar, Finca Mas Solers, Highfidelity Collective i Grup Matas Arnalot. 

Catalunya Business Meetings és una trobada de treball amb entrevistes que reunirà professionals locals amb 30 organitzadors d’esdeveniments francesos i alguns belgues i suïssos amb l’objectiu de fomentar noves oportunitats de negoci. Durant aquests dies, hi haurà trobades personalitzades de negocis per establir vincles comercials, així com un programa social i activitats que permetran als organitzadors d’esdeveniments conèixer de primera mà Sitges i la seva oferta.

Aquest és el segon esdeveniment d’aquestes característiques que enguany ha acollit Sitges. El passat mes de març va tenir lloc la trobada anual del capítol ibèric i Benelux d’ICCA, l’associació  més important d’àmbit internacional d’organitzadors de congressos i convencions. La singularitat d’aquests actes és que pel perfil dels assistents són una oportunitat única de posicionar Sitges en el turisme de negocis ja que els organitzadors d’esdeveniments poden experimentar personalment  la destinació i la seva oferta especialitzada.

Durant el mes de juny Sitges també rebrà un grup d’una desena d’organitzadors de congressos del segment associatiu arrel del Meet Catalunya, un altre esdeveniment del segment de turisme MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Events), organitzat pel Catalunya Convention Bureau amb el suport dels Centres de Promoció Turística de Catalunya a l’exterior. 

 

Sobre el Sitges Convention Bureau

El Sitges Convention Bureau és el programa de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, participat per les empreses especialitzades en el segment turístic de negocis, que té com a principal objectiu la promoció de la vila de Sitges com a destinació per a la celebració de congressos, convencions i viatges d’incentiu.