Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges exposa a la resta de la comarca els estímuls fiscals i les facilitats que dona l’Ajuntament per avançar en sostenibilitat

La regidora d’Urbanisme, Carme Gasulla Blanco, participa a la jornada ‘Construïm un Garraf més eficient’, organitzada per NODE Garraf

L’Ajuntament de Sitges ha participat a la jornada ‘Construïm un Garraf més eficient’, organitzada per l’Agència de desenvolupament NODE Garraf, aquest dimecres a Cubelles, amb la ponència de la regidora d’Urbanisme i Transició ecològica, Carme Gasulla Blanco, sota el títol ‘Estímuls fiscals, facilitats i topalls burocràtics’.

La regidora Gasulla ha exposat què és i com funciona l’Oficina Local de Transició Energètica, com a motor de l’activitat d’aquest àmbit. En aquest sentit, Carme Gasulla ha mostrat els estímuls fiscals per a la instal·lació de plaques solars i també les bonificacions municipals disponibles per a la rehabilitació energètica d’edificis. Per Gasulla, “l’emergència climàtica és una realitat i hem d’actuar. A l’Ajuntament de Sitges ja tenim un bon catàleg de fiscalitat verda, però ara el volem potenciar i animar la ciutadania a acollir-s’hi”.  

Per contra, la responsable d’Urbanisme i Transició energètica de l’Ajuntament de Sitges també ha explicat que cal seguir treballant en aquest àmbit i incorporar el màxim de recursos per aprofundir cap a la sostenibilitat.

La representant del govern sitgetà ha participat en aquest acte de l’Agència de desenvolupament NODE Garraf conjuntament amb la resta de regidors comarcals d’Urbanisme i Canvi climàtic.

Podeu consultar tota la informació sobre l’Oficina Local de transició Energètica a: https://www.sitges.cat/serveis/sostenibilitat/oficina-energia.