Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges, model de gestió turística en congressos de referència nacional i internacional

La directora de Turisme de Sitges, Sira Puig, en una de les intervencions al Tourism Innovation Summit.
La directora de Turisme de Sitges, Sira Puig, en una de les intervencions al Tourism Innovation Summit.
Turisme de Sitges ha estat present en el Tourism Innovation Summit, una trobada centrada en la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat en el sector turístics, al costat de marques com el FC Barcelona i de destinacions com Valencia o Dubrovnik.

Sitges es posiciona com una destinació de primer ordre, amb una presència cada vegada més consolidada en congressos de referència nacional i internacional. Turisme de Sitges ha participat, del 2 al 4 de novembre a Sevilla, al Tourism Innovation Summit. Es tracta d’una trobada internacional referent, centrada en la reconversió del sector a partir de tres eixos: la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat.

En el marc de la trobada Sitges ha estat present en dues taules rodones (‘Rebuilding Tourism: More creative and unique leisure experiences’ i ‘Management of tourist flows: cases from three Mediterranean destinations), en les quals ha exposat la seva experiència en la gestió de recursos com a destinació Mediterrània i que ofereix experiències d’oci creatives i úniques, des del punt de vista de la sostenibilitat, la innovació i la gestió de dades. La vila compartia ponències amb marques com el FC Barcelona i destinacions com Valencia o Dubrovnik.

Turisme de Sitges participa també, aquest mes de novembre, al III Congrés Mundial Destinos Turísticos Inteligentes a València, i també estarà present, properament, al IV Cett Smart Tourism Congress, on es debatrà sobre l’impacte de la innovació i la tecnologia en el sector.

L’activitat de congressos turístics es concentra, habitualment, en el darrer trimestre de l’any amb l’objectiu de generar espais de reflexió per definir les accions i estratègies de l’any següent. Sitges ha participat d’aquesta activitat i, en els darrers mesos, ha estat a la II Convenció de Turespaña a Barcelona; al Congrés de la Red Española de RECI, i a les Jornades dels Mercats Emissors de l’Agència Catalana de Turisme.