Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges Pitchbox 2020 confirma el seu jurat d'experts i amplia la convocatòria fins al 8 de setembre

La plataforma Filmarket Hub i el Festival de Sitges han donat a conèixer els membres del jurat de Sitges Pitchbox, l'esdeveniment internacional de pitching enfocat a projectes de terror, ciència ficció o fantàstic. L'edició 2020 se celebrarà de manera virtual i per primera vegada estarà enfocada tant a llargmetratges internacionals com a sèries europees en fase de desenvolupament.

El jurat per a llargmetratges internacionals estarà format per Javier Fernández, director de Blood Window; Mònica Garcia, directora general de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, i Jongsuk Thomas Nam, NAFF Managing Director del Bucheon Int'l Fantastic Film Festival (BIFAN). El jurat per a sèries europees el componen Carolina Bang, productora, cofundadora de Pokeepsie Films i actriu; Susana Herreras, cap editorial de continguts de Producció Original a Movistar+, i Katrin Pors, Producer and Partner a Snowglobe Film.

Tots dos jurats s'encarregaran de deliberar i decidir els projectes guanyadors dels quatre premis en metàl·lic de l'esdeveniment destinats a despeses de desenvolupament. El premi al millor llargmetratge serà de 5.000€, mentre que els dos llargmetratges finalistes percebran 1.000€ cadascun. El premi a la millor sèrie serà de 2.500€.

D'altra banda, s'ha renovat l'aliança amb l’International Film Festival & Awards · Macau perquè un projecte de la convocatòria de Sitges Pitchbox sigui convidat a participar en el pròxim IFFAM Project Market, una trobada de coproducció i cofinançament dins de les activitats del festival asiàtic.

La convocatòria de projectes de Sitges Pitchbox ha estat estesa i romandrà oberta a través de Filmarket Hub fins el proper 8 de setembre. En total se seleccionaran set llargmetratges i set sèries. Els responsables d'aquests projectes tindran l'oportunitat de fer un pitch de set minuts i posteriorment tenir reunions one to one amb les empreses participants.

L'esdeveniment tindrà lloc al llarg de quatre dies durant el transcurs del Festival de Sitges. Els dies 8 i 9 d'octubre estaran dedicats a sèries, mentre que els dies 15 i 16 a llargmetratges. Empreses com Atresmedia Studios, L'Estudi, Film Factory, Filmax, Gaumont, Globalgate Entertainment, Leonine, Lionsgate, Nadcon Film, Showrunner Films, Wild Bunch o XYZ Films han confirmat la seva participació.

Tota la informació sobre la convocatòria i el procés d'inscripció:

https://www.filmarkethub.com/calls/sitges-pitchbox-20