Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges reprèn les accions presencials a la fira de turisme de negocis ‘Pure Meetings’ a París

El Sitges Convention Bureau participa al Pure Meeting & Events a Paris, el primer workshop presencial des de l’inici de la pandèmia. L’esdeveniment turístic ha comptat amb 400 professionals del sector i un centenar d’expositors francesos i internacionals.

El Sitges Convention Bureau (Sitges CB) ha presentat al Pure Meeting & Events, celebrat a Paris, la destinació a 25 prescriptors amb el visionat, en primícia, del nou vídeo promocional, ‘Sí, a reunir-te a Sitges’ i ha realitzat 20 reunions amb organitzadors d’esdeveniments francesos. El vídeo es podrà veure els propers dies en diferents idiomes (castellà, català, anglès, francès i alemany) i forma part de la campanya de màrqueting que preveu publicacions online i offline, entre d’altres a les publicacions més destacades d’Eventoplus. El regidor de Turisme, Luis Miguel García, ha explicat que “tot i que la irrupció de la Covid-19 ha tingut uns efectes negatius també en aquest segment turístic, des de Turisme de Sitges continuem treballant tant per mantenir l’organització d’esdeveniments previstos com per atraure nous clients dels principals mercats emissors”.

L’inici de la pandèmia ha obligat a reformular les previsions en el segment turístic anomenat MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions), amb esdeveniments posposats i altres que han optat per un format virtual, tant pel que fa a la realització de reunions a Sitges com a la promoció de la mateixa. La promoció de la vila com a destinació MICE s’impulsa des de Sitges CB, el programa de la regidoria de Turisme participat per empreses d’aquest segment turístic, amb accions presencials, de màrqueting i comunicació.

De cara al darrer trimestre de l’any, el Sitges CB preveu l’assistència a altres esdeveniments presencials com All About People i The Meeting Space, el propers mesos d’octubre i novembre a Niça i Copenhaguen, on es faran més de 60 reunions amb organitzadors d’esdeveniments internacionals.

La presència del Sitges CB de forma virtual permetrà participar en altres workshops com M&I Forums Europe & Américas, Iberian Mice Forums Híbrid Europe, conjuntament amb Spain Convention Bureau, a tres workshops específics per als mercats italià, francès i  britànic i a la fira IBTM que ha passat a format online.

Les accions presencials, virtuals i promocionals que van començar a l’estiu amb la campanya de comunicació ‘Sitges Loves Events’ es complementen aquesta tardor amb la realització de vídeo ‘Sí a reunir-te a Sitges’. La campanya ‘Sitges Loves Events’, creada per promocionar la vila com a destinació segura s’ha difós entre més de 3.000 contactes professionals nacionals i internacionals amb una molt bona acceptació. Paral·lelament, s’han implementat millores al web de Sitges CB, www.sitegscb.cat, amb la creació de nous apartats i formularis per facilitar la usabilitat i adaptar el contingut als usuaris professionals.

 

Altres accions de Sitges CB aquest 2020

El Sitges CB no ha cessat la seva activitat aquest 2020. El primer trimestre de l’any, va assistir a l’Iberian Mice Forums, on es van realitzar 20 reunions amb professionals, es va compartir informació de la destinació amb 35 contactes i es va publicitar la destinació a les xarxes socials de l’esdeveniment. A nivell internacional, el Sitges CB va participar al M&I Healthcare 2020, celebrat a Helsinki i específic per a organitzadors de congressos i convencions del mercat farmacèutic, on es van mantenir un total de 27 reunions i es va compartir informació de la destinació a 151 contactes. També a The Meeting Space Spring, que va tenir lloc Abu Dhabi al mes de març, on es van fer 26 reunions i es va enviar informació a 88 contactes.

El Sitges CB ha continuat amb la seva presència virtual a esdeveniments turístics del sector com Iberian MICE Forums el passat mes de juliol. De manera conjunta amb les empreses associades, aquesta trobada online va servir per realitzar més de 40 reunions amb professionals del sector a Espanya. A nivell internacional, Sitges CB va participar a Be My Guest, workshop específic per al mercat britànic, i els mesos d’agost i setembre al M&I Wyred, una plataforma on es realitzen contactes directes, i de la qual Sitges ha rebut dues peticions de viatges d’incentiu per al 2021 i 2022.

Per promocionar la destinació, el Sitges CB ha creat noves presentacions de la destinació, específiques per a Reunions i Incentius d’Empresa, i per a Congressos i Convencions, que recullen de forma definida i concreta les principals necessitats dels organitzadors, i que inclouen dos vídeos personalitzats per a cada segment.

França i Anglaterra són els principals mercats emissors, després del nacional. Per aquesta raó, Sitges ha reforçat la captació en aquests mercats internacionals com a destinació segura amb l’objectiu de mantenir la vila com a destinació líder en el segment MICE la propera tardor.

 

Previsions per al 2021

La vila es percep com a destinació segura entre els organitzadors de congressos, convencions i viatges d’incentius. En aquest sentit, dels 14 grans congressos confirmats a Sitges per al 2020, el 83% s’ha posposat per al 2021.  

A l’inici de la pandèmia ja havia confirmada la celebració de 52 congressos, convencions i viatges d’incentius que resten a l’espera de concretar noves dates i de l’evolució de la situació per a l’any vinent.

Galeria d'Imatges