Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges s’adhereix a la campanya institucional ‘Una llengua, molts accents’

Les pancartes, amb el lema de la iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya, s’han instal·lat al Mercat Vell, al Mercat Municipal i al carrer entre l’hort de Can Falç amb Parellades. L’objectiu de la campanya és reivindicar i defensar el català i la seva diversitat.

L’Ajuntament de Sitges se suma a la campanya institucional de la Generalitat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que porta per lema ‘Una llengua, molts accents’, per reivindicar el català i la seva diversitat. La iniciativa s’ha estès pel territori i reivindica les varietats dialectals amb una senyera formada per quatre geosinònims en vermell sobre fons groc. Les quatre paraules són sinònimes de “vermell” en diferents varietats dialectals (roig, grana, carmesí).

A Sitges, s’han instal·lat tres pancartes al Mercat Municipal, al Mercat Vell, i al carrer entre l’hort de Can Falç amb c/ Parellades. El cartell de la campanya també llueix en altres edificis, parcs naturals i altres espais emblemàtics de Catalunya amb la col·laboració d’Ajuntaments i institucions.

En paral·lel, la campanya també es difon a través de les publicacions a les xarxes socials.

Galeria d'Imatges