Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges s'alia amb el paquet Terror d'Orange TV, integrat per DARK i Planet Horror

El paquet patrocina la secció Midnight X-Treme com a part d'un acord que uneix el Festival amb dues de les marques referents del terror

El paquet Terror d'Orange TV –integrat pel canal de televisió DARK i el servei sota demanda Planet Horror– s'alia amb el Festival de Sitges en la seva edició 2020. D'aquesta manera, el paquet serà el patrocinador oficial de Midnight X-Treme, la secció del certamen orientada als fans de la por més transgressora, que enguany emetrà pel·lícules com Slaxx o The Queen of Black Magic. L'aliança també es traduirà en altres accions de màrqueting durant el Festival.

El paquet premium Terror d'Orange TV es va llançar el maig passat amb l'objectiu d'unir en un únic paquet televisiu les dues marques referents del gènere al nostre país: el canal de televisió DARK i el servei sota demanda Planet Horror, tots dos produïts per AMC Networks. El paquet està disponible en l'operador per tan sols tres euros al mes, amb continguts 24/7 de la ficció més terrorífica.

DARK és un canal de televisió reconegut i guardonat dins i fora del nostre país. La seva graella inclou tant sèries i minisèries del gènere (Zomboat!Hemlock GroveSlasherCuentos para un viernes nocheWolf CreekCrows Blood) com a pel·lícules per a gaudir passant por (Eden LakeEl habitante inciertoThe RingThe Nun’s CurseDark). El canal també combina humor i horror i ofereix títols de tots els racons del món; sagues reconeixibles pels espectadors més habituals del terror (HalloweenInsidiousSinister); el cinema més gore, visceral i disbauxat (All Cheerleaders DieBunnyman Vengeance) i també un ampli repertori de títols icònics del cinema de sèrie B.

Planet Horror, produït per AMC Networks i Wild Duck, és l'única plataforma al nostre país dedicada íntegrament al cinema de terror, amb títols com ara la trilogia d’El ciempiés humanoBlissDarlin’À l’intérieur, la saga Puppet MasterGoodnight MommyThe Eyes of My Mother, etc. La majoria d'ells, títols que han estat presentats en diferents edicions del Festival de Sitges. L'oferta a la carta de Planet Horror inclou un complet portfoli de pel·lícules de terror classificades en seccions (clàssics, festivals, novetats…), entre les quals es troben des de títols inèdits o desconeguts al nostre país fins a cinema de terror independent, films de culte i clàssics imprescindibles per als nostàlgics, sempre amb noves estrenes cada setmana.