Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges tindrà nova Pubilla i nou Hereu aquest divendres

Representant a diferents entitats sitgetanes, 11 pubilles i 6 hereus seran els protagonistes de la Nit de les Pubilles i Hereus que se celebrarà a la plaça de la Fragata. Està prevista la presència també d’una trentena de pubilles i hereus d’arreu de Catalunya.

La Pubilla de Sitges, Ona Almirall, i l’Hereu de Sitges, Sergi Molina, tindran successora i successor aquest divendres durant la Nit de les Pubilles. Els noms de la Pubilla i Hereu de Sitges 2019 es faran públics al voltant de les onze de la nit, en el moment culminant del sopar, que se celebrarà a la plaça de la Fragata, i que reunirà a 370 persones.

Enguany hi ha 11 candidates a Pubilla de Sitges: Mònica Berlán – Agrupació de Balls Populars de Sitges- Alba Hurtado – Poble Sec – Joana Serrano  - EVA’s-  Núria Piñol –Club Natació Sitges-, Marta Vilarroya –El Vinyet-, Àgata Muntané – Penya Barcelonista de Sitges-, Marta Ferret -Casino Prado Suburense-, Júlia Lanau - Colla Jove de Castellers de Sitges-, Celine Callejas -Societat Recreativa El Retiro- Júlia Castellanos – Carrusel del Prado- i Laura Estivill - Penya Espanyolista  de Sitges-

Els candidats a Hereu de Sitges son 6: David Vilellas – Colla Jove de Castellers de Sitges –, Jorge Borobia -EVA’s-, Pol Arnau -Agrupació de Balls Populars de Sitges-Renato José Valdez – Carrussel del Prado –, Martí Carbonell - Penya Barcelonista de Sitges i Jaume Freixes -Penya Espanyolista de Sitges-

Seguint la línia d’anys anteriors, durant la recepció oficial que se celebrarà a l’Ajuntament i el sopar a la Fragata, hi haurà una nodrida representació del pubillatge d’arreu de Catalunya, amb una trentena de pubilles i hereus a la recepció oficial, i 46 al sopar. Està confirmada la presència de la Pubilla de Catalunya 2018, Laura Algué, i l’Hereu de Catalunya 2018, Albert Colell, i 7 hereus i pubilles del títol nacional de les comarques tarragonines, gironines, barcelonines i lleidatanes.

La Nit de les Pubilles i Hereus s’emmarca dins una especial celebració, la del 40è aniversari del Pubillatge a Sitges, i on hi haurà diferents activitats com una exposició a la Sala Estudi Vidal i l’acte central, el 16 de novembre.

La presidenta del Foment de Sitges, Maria Marín, en aquest record cap als 40 anys de Pubillatge comenta que “actualment el pubillatge cada cop està molt més integrat a la vila. La gent se l’ha fet seu a través del gran paper que fan les entitats. Cal recordar que durant molt de temps les pubilles feien 3-4 sortides com a molt i actualment en fan més de 20 al llarg de l’any”.

La nit del Pubillatge està organitzada per Foment de Sitges i l’Ajuntament de Sitges, amb el patrocini de Bodegues Torres.