Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges Vital visita Lleida

La Seu Vella de Lleida i el Crist de Balaguer han estat els dos darrers atractius de les excursions que organitza la Regidoria de Benestar i Família, en el cicle Jo de gran vull ser vital.

Unes 70 persones han participat a la darrera de les excursions organitzades per la Regidoria de Benestar i Família, en el cicle Jo de gran vull ser vital. Aquesta vegada els participants van visitar la Seu Vella de Lleida i el Crist de Balaguer.

Aquesta és la última de les sortides organitzades aquest 2012. Durant tot l'any, la Regidoria de Benestar i Família ha organitzat una excursió mensual, exceptuant els mesos d'estiu. Gràcies a aquesta activitat més de 800 persones han visitat diferents localitats que els han permès aproximar-se al patrimoni artístic i arquitectònic català. Miravet, Monzón o Sant Joan de les Abadesses són alguns dels destins escollits aquest anys.

El cicle Jo de gran vull ser vital  s'adreça a la gent gran i al col·lectiu de dones. La voluntat de la Regidoria de Benestar i Família és mantenir aquesta proposta que com explica el regidor, Marc Martínez, “serveixen per crear una xarxa social entre les persones de més edat que, amb aquestes propostes culturals es coneixen i es relacionen. A més, afavoreixen també la seva salut, perquè estan pensades per a un envelliment actiu, en el que els participants gaudeixen de passejades en un entorn diferent i, a l'hora, atractiu per a que tinguin una vellesa digna i segura”.

Precisament aquest 2012 l'Any Internacional de la Gent Gran ha estat dedicat a l'envelliment actiu. A Sitges la commemoració es va celebrar a partir de diferents activitats com excursions, recitals i actuacions pensades per a la gent gran.