Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre termini per sol·licitar llicències d'escoles nàutiques a Sitges

S’oferten sis lots a les platges a de La Barra; de Les Anquines; d’Aiguadolç; Cala de Vallcarca i Platja de Les Botigues, que podran oferir Vela; Windsurf; Surfsky; Paddle Surf i Catamarà.

L'Ajuntament de Sitges obre termini per sol·licitar llicències temporals per a escoles nàutiques a diferents platges de Sitges, unes llicències fins a un màxim de 4 anys que seran d'aprofitament especial sense transformació del domini públic marítim terrestre.

Es tracta de sis lots que afecten a les platges de Les Anquines; la Barra; d’Aiguadolç; Vallcarca i Platja de Les Botigues, totes regides pel Pla de distribució d’Usos i serveis de la temporada de les platges 2023-2026. En total, es preveuen sis escoles amb més 300 embarcacions entre Vela; Windsurf; Surfsky; Paddle Surf i Catamarà. El calendari de les escoles serà el que regeix el Pla i l'horari d'usos serà de 10 a 12 h i de 15 a 17 h.

L’adjudicatari estarà sotmès als cànons de l’Ajuntament de Sitges. L’activitat haurà d’oferir les garanties comercials i està sotmès a les possibles inspeccions municipals.

Per a dur a terme l’avaluació dels projectes presentats per les entitats o persones que optin a l’obtenció de l’atorgament d’aquestes llicències envers a aquests plec, es determina el següent sistema de valoració i posterior puntuació.

Les escoles interessades poden consultar el Plec de condicions de l’oferta a seu.sitges.cat. El termini és del 7 al 20 de març.