Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Turisme de Sitges reprèn el cicle de webinars amb tips per crear experiències turístiques memorables

Durant el seminari online, que se celebrarà el 3 de desembre a les 12.30 hores, es farà un cas pràctic per diferents tipus d’empresa sobre com adequar l’oferta a les noves tendències turístiques i d’acord amb els objectius de l’agenda 2030

Després d’una setmana de pausa, la regidoria de Turisme de Sitges reprèn el cicle de webinars destinats a professionals del sector turístic amb l’objectiu d’oferir una línia formativa que aporti valor a l’estratègia local. Aquesta vegada seran la Dra. Nagore Espinosa, directora i fundadora de in2destination, i Carlota Cazalla, investigadora de la mateixa empresa, les encarregades de proporcionar als assistents Tips pràctics per fer que les meves experiències siguin memorables, el 3 de desembre a les 12.30 hores.

Més enllà de la vessant formativa, els webinars han servit les darreres setmanes per presentar i compartir els resultats de diferents estudis realitzats a la vila sobre el turisme familiar, la reputació online de la vila o el perfil de turista que visita Sitges. En aquesta ocasió, el dijous 3 de desembre, es presentarà un cas pràctic per crear experiències turístiques memorables.

Els seminaris online organitzats per la regidoria de Turisme de Sitges continuaran el 10 de desembre, quan es parlarà sobre el segment MICE: el turisme de reunions de negoci, congressos, convencions, viatges d’incentiu i altres tipus de reunions similars.

Els webinars són gratuïts i es pot participar prèvia inscripció a turisme@sitges.cat.