Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies de l’exposició pública de final del mandat 2019-2023 al Mercat Vell

Membres de l’equip de govern i l’Alcaldessa atendran la ciutadania al llarg de dissabte i diumenge. A partir d’aquesta data, la mostra visitarà altres espais del municipi per tal d’apropar la informació a tota la ciutadania.

L’exposició pública “Un passeig per Sitges (2019-2023)” arriba als seus darrers dies abans no tanqui portes, aquest diumenge a les vuit del vespre al Mercat Vell. La mostra recull les principals accions del govern de Sitges entre els anys 2019 i 2023 i neix amb la vocació de retiment de comptes amb la ciutadania. En aquesta línia, a més de poder visualitzar l’obra de l’actual govern municipal, diversos regidors i regidores estaran a l’exposició per atendre directament la ciutadania que vulgui aprofundir més en qualsevol àmbit.

Aquest dissabte, entre les 10 i les 13 hores, els regidors que estaran a l’exposició seran Xavier Salmerón Carbonell (Cultura i Joventut), Jaume Monasterio Miró (Serveis urbans, Mobilitat i Esports) i Eduard Terrado Pablo (Urbanisme, Disciplina urbanística i Espais naturals). A la tarda, entre les 17 i les 20h, hi haurà les regidores Carme Almirall Viñola (Hisenda i Contractació, organització i Recursos humans, Atenció ciutadana i Processos, i Tecnologia), Júlia Vigó Pascual (Drets socials, Ciutadania, Igualtat i Habitatge) i també l’Alcaldessa, Aurora Carbonell Abella.  

La voluntat de l’equip de govern de Sitges és que aquesta exposició serveixi per evolucionar les audiències públiques amb la ciutadania, ja que es deixa exposada l’obra de govern i es pot interpel·lar directament els responsables polítics de la gestió.

L’exposició pública “Un passeig per Sitges (2019-2023)” es pot visitar de dilluns a dijous de 17 a 20 hores i de divendres a diumenge de 10 a 13 hores i també de 17 a 20 hores, al Mercat Vell.

Un cop tanqui la mostra aquest diumenge, està previst que l’exposició es pugui veure, també, dissabte 18 de març de 9h a 14h a la Plaça de Catalunya. La voluntat de l’equip de govern, per tant, és que aquest retiment de comptes pugui arribar també a diferents barris i zones de Sitges.