Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vint-i-dues detencions arran d'una baralla amb agressions indiscriminades

Els fets van tenir lloc al carrer la matinada del passat 12 de juliol. Les identificacions visuals per part dels agents de Policia Local van facilitar la investigació realitzada per Mossos d'Esquadra. A deu dels detinguts se’ls imputa un delicte d’odi i discriminació per una presumpta agressió a una parella per la seva condició sexual

Un total de 22 joves han estat detinguts al llarg dels darrers dies en relació a una baralla que va tenir lloc al carrer a Sitges la matinada del passat 12 de juliol. Es tracta de joves d'entre 18 i 22 anys, veïns de Sitges i d'altres municipis, de diferents nacionalitats, que van protagonitzar unes agressions al carrer de forma indiscriminada. Els fets que van ser enregistrats en un vídeo que es va fer viral a les xarxes socials.

D'entre els detinguts, a deu se’ls imputa un delicte d’odi i discriminació per una presumpta primera agressió, que va desencadenar les altres posteriors, a una parella per la seva condició sexual. La parella va presentar una denúncia la mateixa nit dels fets en dependències de la Policia Local.

La identificació dels presumptes agressors ha estat possible gràcies a la identificació visual dels agents de Policia Local de Sitges que es van personar en el lloc de la baralla.

Els detinguts han quedat en llibertat després que han declarat en seu policial i resten a l’espera que els citi el jutge. Mossos d'Esquadra informa que la investigació continua oberta.