Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Winter Market Sitges posa al centre al petit creador i el producte local

La fira nadalenca d’inspiració nòrdica, s’instal·la a la plaça de la Fragata, el 17 i 18 de desembre, per presentar les creacions de 50 propostes de diferents disciplines artístiques i gastronòmiques, a més d’activitats familiars i infantils.

A les portes del Nadal, torna el Winter Market Sitges, una fira d’accés gratuït, amb el petit creador i l’artesà gastronòmic com a protagonista i la inspiració nòrdica dels mercats nadalencs europeus. Ubicada a la plaça de la Fragata, el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, de les 11 a les 20.30 hores, l’esdeveniment reuneix 50 creadors de diferents disciplines com la il·lustració, la ceràmica, les joies d’autor, els torrons o l’art floral, entre altres.

Per al regidor de Turisme, Luis Miguel García,  “des de Turisme de Sitges donem suport a propostes prèvies al Nadal com el Winter Market Sitges, que permeten dinamitzar l’oferta en un mes de temporada baixa, i són un reclam per a aquelles persones que busquen regals i idees artesanals de quilòmetre zero”.

El Winter Market Sitges és, a més, una oportunitat per conèixer en primera persona qui hi ha darrera de projectes únics i singulars, així com un espai on tastar degustacions gastronòmiques de productes locals i de proximitat, a més de caves i vins. Tot en un entorn nadalenc que és també un punt de trobada familiar, amb tallers infantils de pinta cares, la possibilitat de visitar la caseta del Pare Noel o veure el Mickey Mouse.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Tots els horaris i activitats del Winter Market Sitges en aquest enllaç.

(IG @wintermarketsitges)