Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

On anar a votar

Aquest formulari permet, mitjançant la introducció del vostre número de document identificatiu, consultar el col·legi electoral, el districte, la secció i la mesa on haureu d'anar a votar en les properes eleccions.

Banner eleccions parlament 2024

 

Cal introduir el número de Document amb lletra inclosa (NIF) per fer la cerca. En processos electorals que permetin la participació de persones estrangeres, si aquestes no disposen de NIF, han de fer la consulta mitjançant el NIE. El número de document no ha de tenir espais en blanc ni caràcters especials (només números i lletres).

Si no esteu inscrits en el cens electoral de Sitges, el resultat de la cerca indicarà que "El vostre document no es troba registrat", si creieu que això no és correcte haureu de fer la reclamació corresponent.

També es pot consultar a:

  • A les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral
  • Al web ine.es
  • Trucant al 900 343 232
  • Al teu ajuntament o consolat del 25 de març a l'1 d'abril, període en què es poden fer rectificacions si les dades electorals no són correctes

A l'Ajuntament de Sitges, es pot fer la consulta presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de dilluns a dijous de 8.30 a 14.30 hores.

Podeu presentar reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens electoral del 25 de març fins a l'1 d'abril demanant cita prèvia per ser atesos en qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s'ha d'utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament. També es poden presentar reclamacions a través de la Seu Electrónica de l'INE utilitzant un certificat electrònic vàlid, i aportant un volant vigent d'inscripció en el Padró d'habitants, el qual es pot obtenir també de forma electrònica accedint a l'enllaç.

Avís

Canvis de col·legi electoral respecte de les darreres eleccions

  1. Si votaves al Club Natació Sitges, el 12M has d'anar a votar al local municipal de Can Milà, situat a l‘Avinguda Camí dels Capellans, 108-110 (Districte 01 / Secció 005)
  2. Si votaves a l'Escola Esteve Barrachina, el 12M has has d'anar a votar al local municipal del Casal d’Avis, situat al carrer Joan Maragall, 36-44 (Districte 02 / Secció 001 / Secció 003)
  3. Si votaves al Local municipal de la carretera de les Costes, el 12M has has d'anar a votar al local municipal del Centre de Formació d’Adults, situat al carrer Sant Honorat, 28 (Districte 02 / Secció 004 / Secció 006)
  4. Si votaves a la Llar d'Infants La Moixiganga, el 12M has de votar al local municipal del Centre Cívic de Quint Mar, situat al Passeig del Margalló, 17 (Districte 02 / Secció 007 / Secció 010)

 

Carregant resultat