Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portal de Govern Obert

Portal de Govern Obert de l'Ajuntament de Sitges

L'Ajuntament de Sitges està compromès amb les polítiques de Govern Obert i dels moviments que propugnen avançar en la transparència i la democràcia participativa, per tal d'enfortir la legitimitat i recolzament ciutadà de la gestió pública i, alhora, millorar l’eficàcia i eficiència administrativa.

Portals destacats

Altres informacions

En el Portal de Govern Obert de l'Ajuntament de Sitges, a part dels portals destacats anteriorment, també hi trobareu altres continguts que són de caire informatiu, o bé amb un component temporal que fa que es publiquin segons la situació del moment.

Preguntes i respostes al Ple Municipal

Consulta les preguntes que realitzen els grups municipals i la ciutadania durant el Ple Municipal, així com les respostes que s'efectuen.

Pacte Local per Afrontar els Efectes del Covid-19

L'Ajuntament de Sitges va aprovar el 7 de maig el Pacte Local per a la reactivació socioeconòmica de Sitges per fer front a la crisi social i econòmica generada per la irrupció del Covid-19.

Codi de Conducta

El Codi de Conducta estableix els principis ètics i regles de conducta generals que hauran de respectar els alts càrrecs de l'Ajuntament de Sitges d'acord amb el mandat 55.3 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre.

Espai d'Opinió

Espai d'opinió dels grups polítics municipals.