Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portal de Govern Obert

Portal de Govern Obert de l'Ajuntament de Sitges

L'Ajuntament de Sitges està compromès amb les polítiques de Govern Obert i dels moviments que propugnen avançar en la transparència i la democràcia participativa, per tal d'enfortir la legitimitat i recolzament ciutadà de la gestió pública i, alhora, millorar l’eficàcia i eficiència administrativa.

Destacats


Portals associats


Altres informacions

En el Portal de Govern Obert de l'Ajuntament de Sitges, a part dels portals destacats anteriorment, també hi trobareu altres continguts que són de caire informatiu, o bé amb un component temporal que fa que es publiquin segons la situació del moment.

Preguntes i respostes al Ple Municipal

Consulta les preguntes que realitzen els grups municipals i la ciutadania durant el Ple Municipal, així com les respostes que s'efectuen.

Mocions del Ple Municipal

Mocions del Ple Municipal

Recull de mocions presentades al Ple Municipal pels diferents grups polítics de l'Ajuntament de Sitges.

Codi de Conducta

El Codi de Conducta estableix els principis ètics i regles de conducta generals que hauran de respectar els alts càrrecs de l'Ajuntament de Sitges d'acord amb el mandat 55.3 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre.

Espai d'Opinió

Espai d'opinió dels grups polítics municipals.

Acords de JGL i de Ple

Recull de resums i notes de Premsa dels acords de Junta de Govern Local i del Ple Municipal.
Històric de destacats

Llista de continguts que han estat destacats en algun moment degut a la rellevància que tenien en el moment en que es van produir:

Portal del Pacte Local per afrontar els efectes del COVID-19

Comissió Especial d'Investigació Aparcament Pins Vens

Tràmit d’accés a la informació pública


Tràmit d'accés a la informació pública

Aquest tràmit us permet exercir el vostre dret d'accés a la informació pública de què disposa l'Ajuntament de Sitges. Les persones poden accedir a la informació pública a títol individual o en nom i representació de qualsevol persona jurídica legalment constituïda.