Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Activitats d’Estiu més econòmiques

Les tarifes dels casals que ofereixen les AMPA Miquel Utrillo i Maria Ossó baixen el preu respecte l’estiu passat, i s’ofereixen bonificacions en les Estades Esportives per a les famílies amb ingressos més baixos.

Tornen a Sitges les Activitats d'Estiu, aquest any entre 4 i 16 euros més econòmiques per setmana que l'any passat. Al Casal que ofereix l'AMPA Miquel Utrillo, el servei d'acollida serà gratuït, a diferència dels 10€ del 2011. En el cas de les Estades Esportives es mantenen els preus, però s'ofereixen bonificacions per a les famílies amb ingressos baixos.

Els Casals d'Estiu i les Estades Esportives esdevenen una alternativa per als pares i mares durant els mesos de les vacances escolars. L'objectiu és que els participants s'interrelacionin i aprenguin d'una forma més lúdica. Són activitats adreçades a nens des de P3 a 6è de Primària, tot i que les propostes es distribueixen en franges d'edat més reduïdes segons el casal.


Casals d'Estiu

L'AMPA Maria Ossó proposa el casal La capsa màgica. A través de personatges fantàstics i d'aventura, cada setmana els participants es traslladaran a paratges diferents. L'illa del tresor, Un món encantat, Un viatge a l'espai, L'antic Far West, Un món submarí, i finalment Un viatge per la Sabana són els recursos que portaran als  nens a conèixer els protagonistes i els seus mons. El període d'inscripcions començarà el 28 de maig i es tancarà el 18 de juny. Les sol·licituds s'han de fer arribar personalment a la ludoteca Zona de Joc (carrer Rafael Llopart, 27) o per correu electrònic a queralt_anabel@hotmail.com, amb la documentació corresponent.

L'AMPA Miquel Utrillo ha preparat el casal, Ens avancem a la Festa Major, on es realitzaran tallers manuals referits a la Festa Major, a més d'activitats esportives dins l'escola, tallers de cuina, activitats aquàtiques a la piscina municipal i sortides en el municipi. El casal està pensat i adaptat per a diferents edats, de forma que podran participar infants de P3, P4 i P5 i de 1r a 6è de Primària.  La informació referent a aquest Casal, així com el full d'inscripció, es pot descarregar a www.ampautrillo.com. El calendari d'inscripcions s'obrirà el 28 de maig i aquestes es podran formalitzar al despatx de l'AMPA fins el 15 de juny.

Els dos casals s'oferiran durant sis setmanes, entre el 25 de juny i el 3 d'agost, i s'estructuraran setmanalment en diversos horaris de matí, tarda, dia complert i menjador.


Estades Esportives

Les Estades Esportives, organitzades per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sitges, s'adrecen a infants de 1er a 6è de Primària, i en funció de les places disponibles, es valorarà la inscripció d'alumnes de 1er i 2on d'ESO. En total s'ofereixen 120 places amb servei de menjador. Aquesta proposta es desenvoluparà entre el 2 i el 27 de juliol, els dos inclosos, en torns setmanals, al Pavelló de Pins Vens, durant el matí, i a l'Escola Miquel Utrillo, a les tardes.

Les inscripcions es poden formalitzar entre el 28 de maig i 8 de juny a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Els preus varien entre els 52 i els 71 euros, però en cas de complir amb els requisits mínims es podrà accedir a un import bonificat.

L'objectiu de les Estades és que els infants aprenguin a relacionar-se i a compartir mitjançant l'esport, les experiències i les vivències amb d'altres infants amb qui no estan en contacte la resta de l'any.

El 23 de maig a les set de la tarda, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sitges ha organitzat una xerrada a l'Escola Esteve Barrachina, per a que les persones interessades puguin ampliar informació. Més informació:

> Casals i activitats d'estiu 2012