Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Actuacions de millores a les escoles durant el Nadal

Els treballs en pintura, façanes, i millores funcionals s’han desenvolupat durant l’aturada de l’activitat lectiva per les festes de Nadal i representen una despesa de 34.000 euros.

Els treballs de manteniment i adequació, dutes a terme a les quatre escoles públiques de Sitges coincidint amb les vacances de Nadal, han permès posar a punt els centres per a la represa aquest dilluns del curs escolar. La regidoria d’Educació ha invertit 34.000€ en actuacions de millores a l’Escola Esteve Barrachina, l’Escola Miquel Utrillo, l’Escola Maria Ossó i l’Escola Agnès de Sitges. El cost de les intervencions han estat finançades íntegrament per l’Ajuntament de Sitges

A l’Escola Esteve Barrachina s’han instal·lat ventiladors i s’ha pintat la façana de Can Coll i també la resta de la part perimetral interior del centre. Alhora, a l’Escola Miquel Utrillo s’ha dut a terme la instal·lació de plaques fonoabsorbents a dues aules i a l'estudi de ràdio i també s’han col·locat lluminàries.

En el marc del mateix objectiu de fer un manteniment, a l’Escola Maria Ossó s’ha posat parquet a una aula i cortines enrotllables a quatre aules. A més, aquesta setmana també s’instal·len tres tendals exteriors a la aules d’infantil de l’Escola Agnès de Sitges.

Totes les obres de millora contemplen l’evolució constant dels equipaments per transformar-se i adaptar-se a les noves metodologies educatives transformen els espais interiors i exteriors.

En paral·lel a aquestes obres de manteniment i millores, també s’han revisat i s’han posat a punt les calefaccions de l’Escola Esteve Barrachina i l’Escola Miquel Utrillo.

 

Galeria d'Imatges