Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Comença la preinscripció escolar per al curs 2013-2014

Fins el 22 de març s’obre el termini per formalitzar la preinscripció a l’educació infantil (segon cicle), primària i secundària. La preinscripció és pot fer al centre escollit en primera opció o bé a l'OME situada a l'OAC

Les sol·licituds per al proper curs escolar 2013-2014 a l'educació infantil (segon cicle) primària i secundària obligatòria es poden formalitzar a partir d'avui i fins el 22 de març. La formalització de la preinscripció es pot realitzar al mateix centre escolar escollit en primera opció o bé a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), que es trasllada durant aquest període a l'OAC, al carrer Nou.  

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) atendrà totes les consultes de pares, mares i tutors d'alumnes per informar-los i orientar-los sobre l'oferta educativa de Sitges, és a dir, les places de què disposa cada centre.

L'Oferta d'Ensenyament de la vila es pot consultar a través de www.sitges.cat on també s'hi podrà trobar l'enllaç a la Generalitat per poder fer el tràmit on-line que es podrà enviar fins a les 24 hores del dia 21 de març de 2013.

Les llistes provisionals es publicaran l'11 d'abril. L'endemà es farà el sorteig per determinar l'ordre de sol•licituds i a partir d'aquí s'obrirà un termini per presentar al·legacions.  Finalment, el llistat amb els alumnes admesos a cada centre es donarà a conèixer el dia 24 de maig.


Per a més informació:
www.Gencat.cat/preinscripcio