Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El 18è Consell d’Infants de Sitges treballa en un projecte per valorar la creació d’un nou refugi per a animals

Aquest dilluns, 24 de maig, les conselleres i els consellers visitaran les instal·lacions del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) de Vilafranca de Penedès per veure on i com viuen els animals abandonats.  El proper 14 de juny els consellers i les consellers presentaran el projecte a l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, a la tarda al Palau Maricel.

Els membres del 18è Consell d’Infants de Sitges visiten aquest dilluns les instal·lacions del CAAD (Centre d’Acollida d’Animals Domèstics) de Vilafranca de Penedès per aprofundir en el seu projecte pro-animalista.

Prèviament, el 10 de maig els consellers i les conselleres van poder reunir-se amb la regidora  responsable de salut pública, Elisabeth Pérez, i amb la directora del CAAD, Renata Bedós, per conèixer de primera mà quina és la línia de treball i com es gestiona aquest tema actualment a Sitges. L’Ajuntament està adherit a aquest servei, que permet als animals abandonats (principalment gossos i gats) passar a ser traslladats a aquest centre.

El CAAD disposa de 82 gàbies per acollir gossos, 6 gateres i 2 gàbies destinades a l'allotjament d’aquests animals, a més de patis per al passeig i joc dels animals. També té una àrea clínica equipada amb els mitjans necessaris per a l'atenció veterinària dels animals acollits i disposa d'un quiròfan. Alhora el CAAD també realitza activitats educatives.  

Amb tota la informació extreta de la visita al CAAD i la recopilació de les darreres sessions les conselleres i els consellers redactaran la proposta de refugi que presentaran el proper 14 de juny a l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell; al regidor d’Educació, David Martínez, i a la regidora de Salut Pública, Elisabeth Pérez. L’acte es realitzarà a la tarda al Palau Maricel i es podrà seguir en directe pel canal oficial de youtube de l’Ajuntament de Sitges.

Galeria d'Imatges