Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Centre de Formació d’Adults amplia l’oferta educativa per al curs 2022-2023

Aquest curs s’incorporen més nivells d’anglès, tastets culturals i tastets TIC nous, així com cursos relacionats amb l’alimentació, la robòtica i el patrimoni, entre altres. Per difondre l’oferta, el centre instal·la un punt d’informació al Cap de la Vila, el 2 de setembre, i un punt d’informació del CFA per a joves, el 8 de setembre, a la Fragata.

El Centre de Formació d’Adults (CFA) amplia l’oferta educativa per al curs vinent amb la incorporació de més nivells d’anglès i també de Tastets culturals i Tastets TIC nous. Enguany es programen més cursos relacionats amb l’alimentació, la robòtica, la joieria, el patrimoni, i l’art amb propostes d’iniciació a l’aquarel·la i a la ceràmica.

Per segon any consecutiu, el CFA programa els Tastets TIC per ajudar a reduir la bretxa digital de persones adultes i oferir noves tècniques, i més eines perquè puguin millorar o perfeccionar les xarxes socials. Els cursos se centren en l’aprofitament del telèfon mòbil, a la millora de l’ús d’internet, i, també, hi ha propostes formatives per aprendre edició de fotografia i vídeo, així com tallers per perdre-li la por a l’ordinador.

Per difondre l’oferta educativa per al curs 2022-2023, el Centre de Formació d’Adults instal·la un punt d’informació al Cap de la Vila, el 2 de setembre, d’11 a 13.30 h i de 18 a 20.30 h. En l’estand s’ofereix també informació sobre els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

En paral·lel i com novetat aquest any, també s’estrena el Punt d’Informació del CFA per a joves, la Fragata de 19 a 21 h, amb informació sobre cursos d’anglès, el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO), els cursos de preparació per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà o grau superior, així com l’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys (CAM).

El centre s’adreça a diferents col·lectius i peticions:  des dels joves que han de completar la seva formació fins als adults que volen millorar-la o adquirir nous coneixements.

Les inscripcions a la formació del CFA es poden formalitzar a partir del 5 de setembre. Prèviament, les persones interessades seran entrevistades per personal del centre. Per concertar l’entrevista cal demanar cita prèvia al 93 894 10 48. La majoria de classes començaran el 26 de setembre. 

Consulta tota l’oferta formativa del CFA aquí.